Termeni si conditii utilizare www.BoneSiMenajere.ro

1. Definitii
2. Acceptarea Acordului de Utilizare
3. Descrierea serviciilor
4. Obligatii la inregistrare
5. Responsabilitati utilizator
6. Informatii pentru utilizatori
7. Informatii privind Contul, parola si securitatea datelor
8. Utilizarea materialelor
9. Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-urile BoneSiMenajere.ro
10. Relatia cu firmele care fac publicitate in portalul BoneSiMenajere.ro
11. Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii
12. Responsabilitatea BoneSiMenajere.ro
13. Limitarea responsabilitatii
14. Nu puteti cere daune

1. Definitii

o Termenii "www.BoneSiMenajere.ro", "BoneSiMenajere.ro", „portal” , "site", "site-urile" reprezinta servicii oferite prin intermediul Internetului.
o Prin termenul "Utilizator" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-urile BoneSiMenajere.ro, indiferent de motiv, fie ca sunt inregistrati si se autentifica in site, fie ca nu.
o "Termeni si Conditii" se refera la prezentul Acord de utilizare.

2. Acceptarea Acordului de Utilizare

Acest Acord se aplica site-ului BoneSiMenajere.ro, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul BoneSiMenajere.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a conditiilor din prezentul Acord. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul BoneSiMenajere.ro si serviciile oferite prin intermediul acestui site. Prin utilizarea site-ului, declarati ca acceptati fara nici o rezerva sau limitare sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. BoneSiMenajere.ro poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini fara a notifica. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-urilor BoneSiMenajere.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord.

3. Descrierea serviciilor

BoneSiMenajere.ro ofera utilizatorilor acces la o serie de resurse si instrumente online care includ: anunturi, informatii despre agentii/firme specializate, articole. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, publicitatea fiind necesara site-urilor BoneSiMenajere.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

4. Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul BoneSiMenajere.ro, aveti obligatia sa:

a) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum sunt cerute de formularul de inregistrare al site-ului;

b) actualizati, atunci cand situatia o cere, datele dumneavoastra de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. In situatia in care veti furniza informatii care nu corespund realitatii, inexacte, incomplete sau lezeaza in vreun fel persoane fizice sau juridice, BoneSiMenajere.ro isi rezerva dreptul sa suspende unilateral sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

5. Responsabilitati utilizator

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de catre BoneSiMenajere.ro.

Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:
a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului sau o licenta de a publica materialul respectiv;
b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, calomnioase, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
e) sa incarcati, sa postati, sa difuzati sau sa transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f) sa incarcati, sa postati, sa difuzati sau sa transmiteti in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
g) sa aveti adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
h) sa promovati sau furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.

BoneSiMenajere.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo opinie exprimata de catre utilizatori.

BoneSiMenajere.ro isi rezerva dreptul de a face corecturi pe text (greseli gramaticale, cuvinte ofensatoare, greseli de scriere), formatari ale textelor ce contin nejusitificat sau in exces majusule sau alte forme de a scoate in evidenta o secventa de text (bold, italic, etc) ori formatarea nu corespunde cu standardul impus de site.

6. Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe aceasta adresa se va trimite un email de confirmare si activare cont si va fi folosita pentru corespondenta dintre portalul BoneSiMenajere.ro si utilizator. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementati in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca BoneSiMenajere.ro poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare. BoneSiMenajere.ro nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara. BoneSiMenajere.ro isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre BoneSiMenajere.ro sau de catre un tert implicat.

7. Informatii privind Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati BoneSiMenajere.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. BoneSiMenajere.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dumneavoastra. BoneSiMenajere.ro, in cazul in care considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor. BoneSiMenajere.ro poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile BoneSiMenajere.ro, conform oricarei reguli din prezentul Acord, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca BoneSiMenajere.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor BoneSiMenajere.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile BoneSiMenajere.ro. Mai mult, BoneSiMenajere.ro nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul BoneSiMenajere.ro

8. Utilizarea materialelor

Continutul BoneSiMenajere.ro, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea BoneSiMenajere.ro. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.
Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre BoneSiMenajere.ro accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

9. Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-urile BoneSiMenajere.ro

BoneSiMenajere.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al BoneSiMenajere.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dumneavoastra acordati BoneSiMenajere.ro pe termen nelimitat permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener BoneSiMenajere.ro. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru licenta si utilizarea materialului in felul aratat mai sus. BoneSiMenajere.ro nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs. BoneSiMenajere.ro are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara obglitatia de a da vreo justificare in acest sens. BoneSiMenajere.ro poate refuza (fara a fi obligat la vreo justificare) stergerea sau dezactivarea de la publicare a unui continut (anunt, articol, descriere, etc). Acest lucru va fi solicitat in scris folosind un limbaj adecvat si continand un maxim de detalii pentru identificarea materialului.

10. Relatia cu firmele care fac publicitate in portalul BoneSiMenajere.ro

BoneSiMenajere.ro ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului. Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. BoneSiMenajere.ro nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor BoneSiMenajere.ro. Prin agrearea termenilor prezentului Acord dati dreptul BoneSiMenajere.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.
Pentru a respecta dreptul la intimitate aveti optiunea de a va dezabona de la aceste servicii.

11. Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Portalul BoneSiMenajere.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece BoneSiMenajere.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca BoneSiMenajere.ro nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca BoneSiMenajere.ro nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

12. Responsabilitatea BoneSiMenajere.ro

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, BoneSiMenajere.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor BoneSiMenajere.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, BoneSiMenajere.ro este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. BoneSiMenajere.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare, calomnioase sau inexacte. Dumneavoastra luati la cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.
De asemenea BoneSiMenajere.ro poate interveni pentru a verifica datele publicate de terti si eventual pentru a remedia situatia, dar nu are aceasta obligatie, optiunea apartitandu-i.

13. Limitarea responsabilitatii

BoneSiMenajere.ro nu este responsabila de nici un fel de daune consecutive, indirecte, accidentale, rezultate din punerea in practica a informatiilor prezentate in site sau profituri cauzate din utilizarea frauduloasa a serviciului.
BoneSiMenajere.ro nu ofera nici o garantie ca serviciul va îndeplini toate cerintele sau preferintele dumneavoastra, sau ca serviciul nu poate avea unele erori, întreruperi.
Raspunderea pentru continutul articolelor, cade in sarcina autorilor lor si nu pot fi imputate BoneSiMenajere.ro.
Ne rezervam dreptul de a schimba si modera continutul site-ului fara notificarea in prealabil a membrilor.

14. Nu puteti cere daune

Sunteti de acord sa aparati si sa nu atacati in justitie BoneSiMenajere.ro în legatura cu orice daune, pierderi, costuri sau cheltuieli cauzate de cereri bazate pe utilizarea acestui cont.
BoneSiMenajere.ro isi rezerva dreptul de a închide orice cont care incalca regulile de confidentialitate, defaimare, violarea unor drepturi de propietate sau publicitate , fara a fi nevoie de consimtamantul utilizatorului si fara ca acesta sa poata da în judecata sau cere daune BoneSiMenajere.ro pentru orice pierdere de informatii din acest cont.
BoneSiMenajere.ro isi rezerva dreptul de a suspenda pe perioada nelimitata sau chiar de a sterge orice cont fara a avea obligatia de a se justifica sau a trimite notificare prealabila.